• Projecte educatiu del centre PDF-d

  

 

Taller de joieria

Aula de disseny

Aula de dibuix

Aula d'informàtica I

Aula d'informàtica II

Aula de volum

Biblioteca

Sala de professors

El pati

Secretaria

  

Laboratori fotografia

 

 

El projecte de col·laboració "recrEAM-recrEAMos" entre els cicles de Procediments de Joieria i Assistència al Producte Gràfic Imprès, ha obtingut la menció d'honor dels premis IX edició "Mejora tu Escuela Pública" en la modalitat B amb un total de 210 centres públics inscrit de 16 comunitats autònomes.
Enhorabona a tot el professorat i alumnat !!!

 

 

  

Projecte de col•laboració entre els cicles formatius de grau mitjà d’Arts plàstiques i disseny que s’imparteixen a l’Escola d’Art de Menorca:
Procediments de Joieria i Assistència al Producte Gràfic Imprès.

 
   

La professora Neus Vidal  ha presentat el projecte Joieria Gràfica

al Congrés d'Innovació Educativa Illes Balears 2019.

 

 

Enhorabona als alumnes de 2n de batxillerat de Cultura Audiovisual II.

Curt guanyador al millor curtmetratge del concurs "Jo dic prou"
contra la violència contra les dones.

 

Visita de l'artista Mona Hatoum a l'Escola

 
 
   

Spot de l'Escola d'Art de Menorca

  

 

 

 L’Escola d’Art de Menorca és un centre públic depenent del Govern Balear on s’imparteixen  els Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny i la modalitat del  Batxillerat artístic.

L’Escola fou creada l’any 1986 amb la denominació Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de Maó,  per l’interès  dels empresaris de la bijuteria que demandaven dissenyadors del sector.

Després de  reformar  i adaptar l’edifici als nostres tipus d’ensenyament,  l’any 1989 l’Escola es va instal·lar a l’antic edifici de FP situat al centre de la ciutat de Maó.

En els seus primers anys, l'Escola va oferir els estudis de l'especialitat de Graduat en Disseny d'Orfebreria i Joieria que des de l'any 1990, amb la implantació LOGSE,  es va transformar en l’actual el cicle formatiu de grau mitjà de Procediments de Joieria Artística (LOGSE). A més d’aquests estudis, també s’imparteix el cicle formatiu  de grau mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès (LOE) de la família professional de Comunicació gràfica que  substitueix al d’Autoedició (LOGSE).

Per altra banda, completa l’oferta formativa del centre, el Batxillerat artístic que a partir del curs 1990-91 s’ofereix com una de les modalitats de batxillerat de l’ ensenyament secundari post-obligatori.

Joomla templates by a4joomla