BEQUES ERASMUS+ CURS 2018 - 2019

 

  • BECA ERASMUS+ DE DUES ALUMNES DE JOIERIA DE L’ESCOLA D’ART DE MENORCA  

 Aquest curs dues alumnes del Cicle de Joieria Artística han gaudit d’aquestes beques: 

Berta Pañella i Victoria Tudurí.

 

  • Experiència Berta Pañella

  

Berta va fer les seves pràctiques amb la joiera londinenca Sally Lees del 13 de març al 5 d’abril. Amb ella va compartir les seves experiències, des de l’activitat professional quotidiana al seu taller fins al muntatge i preparació d’exposicions i col·leccions de joieria. A Londres va tenir una vivència propera de la joieria més actual que es fa a Europa i va aprendre tècniques específiques de la joieria contemporània.

Berta es va mostrar molt satisfeta amb les seves pràctiques i va trobar molt enriquidora l’experiència tant pel fet de viatjar i conèixer el món de la joieria des de la perspectiva d’altres països europeus, com pels coneixements que va adquirir durant la seva estància i la relació i el contacte amb les persones implicades a Londres.

Berta va recollir la seva experiència a un blog que podeu visitar:

https://sites.google.com/view/erasmusbertapanella/inici 


     

 

  • Experiència Victoria Tudurí

 

Victoria Tudurí es va desplaçar fins a Sheffield (Anglaterra) on hi va ser des del 21 de maig fins el 4 de juny compartint amb la joiera Emily Ball i altres joieres associades amb ella, les seves experiències.

Emmie, Emma, Theresa i Ruby són les quatre joieres amb les quals Victoria considera que va aprendre molt.

Emmie, Emma i Ruby tenen els seus estudis al mateix edifici: Trafalgar Studios, on treballen diversos artistes (joiers, pintors, il·lustradors, fotògrafs...).

Emily Ball (Emmie)  li va obrir les portes del seu taller: “TheJewelleryBusiness” on  qualsevol pot anar a treballar i disposar de totes les eines i instal·lacions, pagant un lloguer..

 

 

Aquestes mobilitats estan cofinançades mitjançant fons del programa Erasmus+ de la Unió Europea adjudicats al projecte Erasmus EuroFP Balears IV de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat del Govern Balear. 

Amb aquesta experiència Berta Pañella i Victoria Tudurí van realitzar el seu període de pràctiques després de completar els dos cursos del Cicle de Joieria

 

INFORMACIÓ GENERAL


L’Escola d’Art de Menorca ofereix als seus alumnes la possibilitat de gaudir de beques de mobilitat dins el programa europeu Erasmus+ per a FP, EuroFP Balears.
 

El projecte EuroFP Balears està coordinat per la Direcció General d’FP i Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern Balear.
 

Aquestes beques estan destinades a realitzar pràctiques d’empresa en països de la comunitat europea.
 

Poden optar a una d’aquestes beques els alumnes de Cicles Formatius que compleixin els requisits per a fer l'FCT (pràctiques d'empresa).

 

Curs 2016-17: Projecte Erasmus EuroFP Balears II  (2016-1-ES01-KA102-024450)

Curs 2017-18: Projecte Erasmus EuroFP Balears III (2017-1-ES01-KA102-037681)

Curs 2018-19: Projecte Erasmus EuroFP Balears IV (2018-1-ES01-KA102-049410) 

 

 

 

BEQUES ERASMUS+ CURS 2016 - 2017

  • VIATGE A FINLÀNDIA
 
Javier Delgado García, professor del cicle formatiu d’Assistència al Producte Gràfic Imprès ha anat a Finlàndia dins el marc del projecte EuroFP Balears II.

Els objectius d’aquesta visita, que va començar el passat dimarts 4 d’abril i que va finalitzar el dijous 6 d’abril, han estat: conèixer el funcionament del sistema educatiu finlandès en l’àmbit de la formació professional i la formació del professorat, impulsar els intercanvis entre el professorat i organitzar espais perquè l’alumnat dels cicles formatius de l’escola pugin anar a fer la Formació en Centres de Treball a empreses de la ciutat de Turku. 

L’experiència ha estat molt profitosa i ha permès establir bones relacions per coordinar l’intercanvi d’alumnes, així com compartir eines metodològiques en l’ensenyança de les arts gràfiques. 

Més informació del projecte:
http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=2893328&coduo=7&lang=ca
j1
                                                                                                                     
j2j3

 

  • BECA ERASMUS+ D’UN ALUMNE DE JOIERIA DE L’ESCOLA D’ART DE MENORCA                                                                                           
Manuel Mestre Rodríguez és un alumne del Cicle de Grau Mitjà de Joieria de l’Escola d’Art de Menorca que enguany ha gaudit d’una beca de mobilitat dins el programa europeu Erasmus+ per a realitzar pràctiques en països de la comunitat europea.

Aquesta mobilitat ha estat cofinançada mitjançant fons del programa Erasmus + de la Unió Europea adjudicats al projecte EuroFP Balears de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat del Govern Balear. 

El programa Erasmus+ té com a objectiu una presa de contacte amb el món laboral en l’ àmbit europeu on l’alumne pot contrastar i completar els coneixements adquirits al Centre Educatiu amb la realitat laboral i empresarial del país d’acollida.

En aquest cas, Manuel s’ha desplaçat a Alemanya, a la comarca de Wendland al sud-est d'Hamburg, per a fer pràctiques per un periode de tres setmanes amb la joiera Anja Sanchez, coneixent de primera mà la seva feina i aprenent noves tècniques.

Un cop acabades les seves pràctiques, Manuel es va mostrar molt satisfet i va trobar molt enriquidora l’experiència tant pel fet de viatjar i conèixer el món de la joieria d'altres països europeus com pels coneixements adquirits durant la seva estada. Detaca la interacció amb altres artesans i artistes alemanys i l'entorn natural on es va desenvolupar. 

Amb aquesta experiència Manuel Mestre ha complert el seu període de pràctiques formatives després de completar els dos cursos del Cicle Formatiu de Joieria Artística.
  a3

Subcategories

Joomla templates by a4joomla